sam_2475aaashorti

Opdrachten inspiratie

Opdracht: Pluisjes tellen

Een speciale opdracht voor een groep die afscheid nam van elkaar, het zestal wilde graag een gezamenlijk aandenken, waardoor de vraag kwam om een ketting te maken met in iedere ketting 6 pluisjes. Het was een mooie opdracht en een mooi aandenken: alle zes waaiden ze uit naar een andere richting, maar de ketting hield hen verbonden.

Opdracht: Handgemaakte houten manchetknopen voor bruiloft

In opdracht van de moeder van de bruidegom deze manchetknopen gemaakt. Om de outfit compleet te maken in de stijl van de bruiloft. Met liefde gedragen die dag en een blij bruidspaar! In dit geval waren het de initialen van het bruidspaar, maar data zijn ook mogelijk. (foto's van de fotograaf van deze bruiloft)

Opdracht: VVV Zwolle speciale Zwolse sieraden, o.a. de stadsring en de engel-hangers

In opdracht zijn deze sieraden van hout gemaakt voor de Zwolse VVV en hebben hopelijk veel toeristen deze sieraden weer meegenomen naar hun huis. Leuk om bezig te zijn met hoe de stad op een mooie manier en een 'draagbare' manier verwerkt kon worden tot een sieraad. Vooral de stadsring (rechtsonder op de foto) was hiervan een mooi voorbeeld.

Opdracht: Bruidssieraden en ringenplankje

Voor een bruidspaar de bruidsieraden mogen maken en de ringenplank van hout, met daarin hun logo en namen gebrand. Uiteraard mooi verpakt voor deze mooie dag!

Opdracht: Een speciaal bosje bloemen 

Een speciaal bosje bloemen kan, als het op een goede manier gedroogd wordt, vereeuwigd worden in een sieraad. Deze witte roos mocht ik zodoende verwerken in dit glasbolletje. Een mooie herinnering.

Opdracht: Patronus sieraad

Voor een patronus fan ging ik dit sieraad maken, in opdracht van de partner van deze fan. Omdat ze lichtgeven in het donker, moest dit sieraad dat uiteraard ook doen en dat is gelukt. Leuk om mensen zo blij te kunnen maken met een sieraad wat speciaal voor hen bedacht is.

Opdracht: Eigen kip sieraad


Speciaal voor een klant een sieraad gemaakt met unieke veertjes, namelijk de veertjes van haar eigen kip. Een mooie persoonlijke ketting die niemand anders heeft.

Opdracht: Armbanden als reminder

Een setje armbanden als reminder dat het de kleine dingen zijn in het leven die er toe doen.

Opdracht: Favoriete (telefoon)hoesje van eigen gekozen stof


Wat het stofje ook is, van het meeste kan TheMocrazy ook hoesjes maken. Ditmaal van een lekker zacht zebra stofje waar je de hele dag aan kan aaien.

Opdracht: TomTom gaat op reis

Als je op reis gaat en je tomtom heeft geen hoesje, geen paniek. In opdracht heb ik van een wereldse stof dit tomtom hoesje gemaakt. (foto is van de klant)

Opdracht: As sieraad / As hanger
In opdracht heb ik een as-sieraad mogen maken als herinnering aan een overledene, om de herinnering zo mee te kunnen dragen. Een opdracht waarbij ik mee mocht denken en de wensen van de klant uiteraard hierbij meenam. Dat was erg bijzonder en eervol om te mogen doen.
Daarnaast ook voor een andere klant een as hanger gemaakt, om de as op een mooie manier te bewaren en een mooi plekje te kunnen geven. Omdat deze opdrachten erg persoonlijk zijn zijn hiervan geen foto's.

Website: Navigatie:
Contactinformatie:
Betaalmogelijkheden:

Socialmedia:
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN