sam_2475aaashorti

Over TheMocrazy

Wat leuk dat je meer wilt weten over TheMocrazy en wie het creatieve brein is achter TheMocrazy. Mijn naam is Monique en ik ben zo’n 8 jaar geleden gestart met TheMocrazy. Al mijn hele leven ben ik creatief bezig. Mijn eerste doel was om ooit op een markt te staan met mijn creaties, uiteindelijk is dit uitgegroeid tot een heleboel meer! Op dit moment reis ik jaarlijks naar diverse markten/festivals en trouwbeurzen, verkoop ik mijn creaties in diverse winkels door het land en heb ik deze webshop. Daarnaast geef ik verschillende workshops op locatie en in mijn atelier, en is er de mogelijkheid tot een shop-avond op locatie.

Ik ben graag creatief met onder andere materialen als hout, (polymeer)klei, stof, papier, leer(restjes of restanten) of stukjes natuur. Dat laatste is vaak mijn inspiratiebron in de items die ik maak. En dingen die ik kan recyclen, want hergebruik vind ik ook leuk en ook belangrijk in deze tijd. Ik probeer dus dingen te doen met oog op de natuur en met de natuur als inspiratiebron.

Ik maak graag priegelwerkjes, zoals de mini-tuintjes in een stolpje of de kleine afbeeldingen die ik in hout brand. Of de mini-kraanvogels die in de glasbolletjes zitten.

Daarnaast vind ik het maken van persoonlijke opdrachten een mooie uitdaging: meedenken en mijn creatieve brein aan het werk zetten met wat uniek is en past bij de klant. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de opdrachten die ik heb gemaakt of in de manchetknopen voor bruiloften of andere gelegenheden.

Doelen voor de toekomst zijn het uitbouwen van mijn workshops naar creatieve workshops met een achterliggende gedachte, een verdieping in de creativiteit waar de creatieve coaching ook in verwerkt is. En hopelijk veel nieuwe dingen creëren waar je blij van wordt en waardoor je even oog hebt voor de kleine dingen in het leven die je blij maken. 

Ik heb in 2020 mijn webshopbestellingen nog groener gemaakt: ik doneer een bedrag per bestelling om een boom te laten hergroeien, om zo de aarde groener te maken. Dit doe ik via Justdiggit, waar je ook alle informatie kan vinden over dit project in (op dit moment) Tanzania. 


Kortom, creativiteit kent geen grenzen en de komende jaren zie ik met creatief plezier tegemoet!

Creatieve groet, Monique


Website: Navigatie:
Contactinformatie:
Betaalmogelijkheden:

Social Media:
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN