sam_2475aaashorti

Shop avond op locatie

Exclusieve shop avond van TheMocrazy

Een TheMocrazy Shop avond op jouw locatie voor jou en je vriendinnen.
Ik kom met de volledige voorraad van TheMocrazy naar jou toe (dat is de webshop + meer!). Waarbij je in alle rust kan shoppen, ze van dichtbij kan bekijken en kan kijken welk item bij jou het mooiste staat. En je hebt een gezellige avond met iedereen die dit leuk lijkt in jouw omgeving.

Hoe kun je dit organiseren?:
Ik kom langs als er minimaal 10 geïnteresseerden zijn en het niet meer is dan ongeveer een uur rijden vanaf Zwolle, verder weg in overleg. Denk aan vriendinnen, familie, collega's of de buurvrouw. Je kunt ze alvast interesseren voor de shop avond door de Facebook, instagram of webshop www.themocrazy.nl te laten checken.
Je stuurt mij een berichtje waar en wanneer je dit wilt organiseren, en dan check ik mijn agenda. Als de datum definitief is, zie ik jullie graag op die avond om er een gezellige avond van te maken!
De gastvrouw die dit organiseert krijgt van mij een mooi kadootje. 

Tips voor de avond:
Een gezellige avond maak je samen. Je kunt bijvoorbeeld van te voren/tijdens de shop avond met elkaar borrelen, iedereen kan bijvoorbeeld iets lekkers te happen of drinken meenemen.

Ik hoop je graag een keer te zien op de exclusieve shop avond van TheMocrazy!

Website: Navigatie:
Contactinformatie:
Betaalmogelijkheden:

Social Media:
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN